Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Första gången jag såg dig blev jag mållös.
Första gången jag träffade dig svävade jag på små rosa moln hem.
Första gången du kysste mig..det finns inte ord
Första gången du sa att du älskade mig herregud jag var världens lykligaste.
Första gången du sårade mig trodde jag att mitt liv skulle falla i bitar.
Du var allt, mitt hjärta tog du.
Mitt hjärta har du fortfarande kvar.




Fri vers av Photogirl
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 23:40



Bookmark and Share


    eva m h
Dags att ta det tillbaka?
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Photogirl
Photogirl