Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

Du som sa att det skulle gå snabbt.
att jag antagligen skulle glömma dig snart, tänk så fel du hadde!
Det gör fortfarande ont att tänka på alla löften du gav, och de du bröt.
jag skakar av sorg och rädsla ibland om kvällarna igen, vart tog löftet om skydd och trygghet vägen, va?
vad kan jag säga, jag tror du sårade mig.




Övriga genrer av Photogirl
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Photogirl
Photogirl