Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften

Tårarna rinner fortfarande ned för min kind.
(Jag lovade ju)
Det är nästan en månad sedan, FAN!
(FANFANFAN)
Tårarna har runnit om kvällarna i nästan en månad.
(Jag skulle inte gråta)
Vill inte falla tillbax i de gamla mönster du drog upp mig ur
(dom är på väg tillbax, de svarta nätterna)
Du lovade ju!
(endå är dom här)
Är det mitt,eller är det ditt fel?
(Jag älskar dig)




Fri vers av Photogirl
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-04-27 23:32



Bookmark and Share


  blaite
Tungt tungt..Blaite
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Photogirl
Photogirl