Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas Robert F


Ängel på din sängkant

DIN ÄNGEL


Jag är lilla ängen på din sängkant,
Ta min hand så flyger vi om livet känns brant.

Låt mig breda mina vingar över dig när allt känns svårt,
finns här för att trösta dig när livet är hårt.

Känna efter hur man egentligen mår,
är ofta bra för alla inre sår.

I bland man smärta måste leta,
vart de inre såren finns är inte alltid lätt att veta.

Jag är din ängel finns hos dig här,
min vän jag vet att du på för mycket bär,
men jag är din ängel jag häller dig så kär.

I bland jag skymtar på din kind en tår,
gråt är svårt men du får.

Här mot min axel vännen gråt ut,
inte för än du öppnar locket kommer smärtan ta slut.

Du är stark men ingen orkar allt,
det blåser vindar allt för många blåser kallt.

Men under mina vingar är det varmt kom,
för alltid är jag din ängel det finns inga kansken eller om.

(skriven 2000)




Fri vers av Poppin
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin