Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnas Camilla. jag älskar och saknar dig.


systeryster

Till dig min syster

Svårt att förklara, berätta med ord,
hur jag känner, vi delar samma kött och blod.
Först kom du sen jag,
förjävligt att se dig så här svag.
Tror du är stark, ska palla allt,
i dina sår du strör mera salt.
Jag ser att det svider,
att du inte förstår att jag ser du lider.
Jag bryr mig men du är svår,
allt är komplicerat men jag förstår.
Ett hjärta av guld, så go,
men lever bara för stunden ingen framtidstro.
Jag vet och fattar, det är lugnt,
jag är liten, men ditt liv är fortfarande ungt.
Säger åt mig att se upp,
men du har för länge sedan gett upp.
Jag ser dig skratta, gråta och le,
men något hopp i dina ögon kan jag aldrig se.

(skriven 1999)




Fri vers av Poppin
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin