Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en mörk och destruktiv tidsperiod


Strida för strålar?


När molnen skymmer solen,
ska jag då luta mig tillbaka i stolen?
Eller ska jag kämpa för solens strålar?
när smärtan ut ur bröstet vrålar.
Jag inte alltid orkar strida,
känns som att jag trampat på livets sista mina.
Känner mig slut, helt död,
ändå sökande efter livets innebörd.
Livets väg är längre än lång,
jag kommer ramla mången gång.
Kämpar för solens strålar,
tills värmen inuti mig porlar.

(SKRIVEN 1999)




Fri vers av Poppin
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-27 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin