Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken har "alltid" sitt pris



Jag har mött min egna avsky
spottat blod över din kniv
imot min strupe

känt din gråa blick
gräva dig in i min

vänt på hatet
och gett dig värme

jag har svärtat
min egna själ
på ditt begär
för att du skall
känna dig hel




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-27 11:33



Bookmark and Share


  inutimonster
du beskriver en fruktansvärd instängdhet och du gör det bra.
2009-04-27

  Eaglemountains VIP
Din omtanke och kärlek måste vara ändlös .....
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin