Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många är inte i den här situationen? Vem bär ansvaret att det är så. Är det samhället eller är det medmänniksorna!


Inte jag

Jag hade ett psyke som var mitt,
men nu har jag ett annat.
Förr var jag, jag,
nu är jag någon annan.
Förr hade jag en själ
nu tillhör den en annan.
Någon hade sagt att jag
inte var mig själv,
hade för många idéer och ritualer
Så ska jag vara den som
andra vill att jag ska vara
eller den som jag själv vill.
Varför kan inte världen vara
som jag ser den.
Vilken annan kan säga
hur jag ska vara.
Jag är ju också född människa
med samma önskningar
som alla andra.
Varför passar inte jag
in i den normala normen?
Två tabletter på morgonen
och en till lunch.
Jag hade ett psyke som var mitt,
men nu har jag ett annat.
Förr var jag, jag,
nu är jag inte det längre.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-27 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP