Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära eller långt borta

.

De säger att du är så förändrad
att du inte alls är nu som då

Jag kan inte se det dom ser

Det som för dig är länge sedan
är för mig ännu nära




Fri vers av Mejja
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-09-18 21:25



Bookmark and Share


  karenina VIP
det man en gång sett el varit med om finns alltid nära, oavsett tid...
2005-09-25

  JMR
Allt finns i betraktarens ögon, snyggt flyt i dina ord.
2005-09-19

    carimba
det finns minnen det är svårt att skapa ett avstånd till, avslutningen säger allt.
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mejja