Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag ger till dig av hela mig

Om jag möter dig
i din närhet
och rör vid din hand
lutar mig fram
och inandas dig

står du då kvar

om jag kysser din kind
smakar din doft
om jag kryper dig nära
och håller dig kär

stannar du då kvar

om jag ger till dig
mina känslor
och trånar efter dina
ger till dig av hela mig

kommer du då att lämna mig




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 07:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Nämen denna texten var ärlig i sin ton
personlig och träffande

det är väl det dom flesta är rädda för

att någon lämnar ifall man hänger sig


rädsla för närhet blir resultatet
2009-04-29

  Björn Donobauer
Lämna dig? Nävver! Vem kommer på tanken...?ler
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin