Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår & värme

.

Ute hörs skratt
Fågelsång i skyn

Jag gömmer mig här inne




Fri vers av Mejja
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 11:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
ibland måste man få lov att stänga dörren även om fågelsången hörs utanför. ibland måste man få lov att stänga dörren och vara med sig själv
2009-05-07

    Bodil Sandberg
ja ibland känns det så
när man inte orkar delta
man vill bara utestänga
gå in i sig själv..och det måste man få göra
det viktiga är att man kommer ut igen

en stark och påtaglig dikt!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja