Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännpunkt

 

 

 

oförsonligt

kall marmor

som stål               slät hård yta

 

                                                               

din

förnekelse

och

jag har aldrig känt dig

och

aldrig mer vill jag känna dig

 

                                                        jag ser mig själv

 

vädjan

svarta böner

förnuftsresonemang om den utmätta tiden

alltets upplösning

vårt obarmhärtigt tickande

behov

av mänsklig värme

 

oförsonligt

förblir du sluten i perfektion och tystnad

 

ånga

som andedräkt        vit het

ställer frågor          

 

den

goda viljan

socialt patos

och människans öppnade händer

 

det måste finnas

                                                    blödande hjärtan

värmande centrum 

 

                                                    på liv och död  

 

där

vi ser

svar

 

 

 

                                                                      

                                                                       

                                                                   




Fri vers av Aisha VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-04 15:25



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Ja det måset finnas blödande hjärtan och värmande centrum...jag tycker om kontrasterna till det kyliga, hårda. Formen är också väldigt intressant och stark, jag fastande vid de välformulerade orden som vanligt!
2009-05-04

    Patrique
En märkeligt vacker text som just i sin "kantighet"
formar den släta hårda yta du förmedlar i denna betraktelse...På något vis går du it ur dig själv och konstaterar på ett filosofiskt sätt...

där
vi ser
svar

Härligt Aisha !
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP