Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande Fågel

 

Främmande Fågel

hur kom det sig

att din famn

blev mina segels

trygga stilla hamn

 

Hur kom det sig

att himlen föll

ljudlöst över mig 

när jag seglade

rakt igenom dig 

 

Du är ju en 

Främmande Fågel

för mitt sökande Jag

och ändå känner

jag så väl igen

varje andetag

från din viskande mun

kyssar som gör mig

förvildad och 

andlöst stum 

 




Fri vers av SeXara
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara