Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödeskorsningen

 

Jag har vandrat

många vägar

Några har varit

upplysta

andra har varit

dunkla 

 

Men ingen var så svår

och så förödande

vacker

som korsningen

där du stod 

 

 




Fri vers av SeXara
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 20:07



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En vacker dikt, den passar dig.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara