Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sattyg

 

Och Sara leker

lättjefullt med sina

svarta pärlor

med lätt särade lår

under draperat tyg

 

Kattlikt kurtiserande

Åh Maggie

du får mig att

tänka barnförbjudna sattyg 




Fri vers av SeXara
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-28 20:29



Bookmark and Share


  blaite
Schysst rakt av..Blaite
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara