Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejka din puls




När du står på knä
framför mig.




Först då ska jag visa
min kärlek till
dig.




Du får le och säga
oh shit.




Du får fejka din
puls.




När du ligger
framför mig.




Får du säkert
för dig att du
kanske betyder
nåt.




Du är fel ute.



Du är inte älskad.



När du är svettig.




Är dropparna endast

från min tid i

extas.




Du får fejka din
puls.













Fri vers av blaite
Läst 457 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-04-29 17:35



Bookmark and Share


  Hélène
Den här texten är smutsigt bra! En tiopoängare.
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Grymt..
2011-10-16

  Matilda Linnéa Tinér
Riktigt jävla bra:)
2011-07-13

  Sturesdotter
Osökt kommer jag på att tänka på GES; deras låt - en jävel på kärlek - fast du formulerar det bättre!
2009-05-06

  Roula O
otroligt snyggt...
2009-04-30

    Melona
haha

orden
placerade rytmiskt som
just pulsen!

tjoho!
2009-04-30

  Sonja Sidorow Lapington
Oj så tungt, känner mig träffad, inte helt odelat positivt men träffad mer än ord kan säga...mmm svårt att kommentera..bara försöka acceptera..Sonja
2009-04-30

  Sanningsägaren VIP
lovar resa mig långsamt
hehe
2009-04-30

    leelee
Blir provocerad.
Och det är väl meningen.
Shit.
Du bestämmer alltså.
:-)
2009-04-30

  Matilda Linnéa Tinér
snyggt skrivet.

fejka din puls

oh yeah
2009-04-29

  inutimonster
dominansen strålar, och att fejka sin puls är så grymt snyggt. mmmums.
2009-04-29

  CRAIDLARN
fantastisk skriven dikt
2009-04-29

  Annine
Denna älskar jag. Den känns hotfull, dominerande.
2009-04-29

  Tigerllly
riktigt bra. orden är svalt brutala, inget orsakar en så häftig passion som just det. tokigt nog.
2009-04-29

  Junitvillingen
Hårt och nonchigt, kyligt och...så himlans braaaa skrivet:-)
2009-04-29

  Suzy med punkterna
Riktigt snyggt.
2009-04-29

    resilient
Jag gillar den här! Rytmen, nonchalansen. Fast kanske kunde den slutat med orden "du får fejka din puls"?
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite