Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nittio-säng

tryckte på vartenda litet sockerkorn som spilldes ut den kvällen
och sög in alla vågor som stormade när du blev närgången
jag hittar alltid till dig men finner du mig
får jag verkligen dig att känna frågar du alltid mig med en darrande nervositet
jag slår in mig själv och försvinner därifrån
även när jag vill stanna kvar och klottra
ett skrikande JA
ett slående JA
och ett hårt JA
över dig och dina frågetecken
det behöver inte vara märkvärdigt
får jag gå hem med dig
får jag en plats sidan om dig i din 90-säng
jag vet det är trångt
men jag är trängre och du är svårare
mina känslor har alltid exploderat men aldrig riktigt fått plats




Fri vers av emeliewilhelmina
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-29 21:16



Bookmark and Share


    baruk
Stor och djup dikting om ett oerhört angeläge ämne! Får jag verkligen plats - i ditt "90-centimeters" - liv?
2009-05-01

  Trolltoffsa
Fin och lite förvirrande... fast på ett bra sätt!

Att sova två i en 90-säng är inte så svårt som man skulle kunna tro, men jag är väl som du, trängre:)
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

emeliewilhelmina
emeliewilhelmina