Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag håller på att jag skriva


Angel

Call me Angel of the early morning
call me Angel of the darkest knight

Make my soul burning
make my heart turning
Make me see
make me feel

Make me toutch the sky
Please baby,don't be shy
let it be complete
you and me
only one time in my life
don't let go'

hold me tight
in the arms of you tonight
Please baby don't let go
i need you so
Stay here by my side
Please don't say godbye

call me Angel of the early morning
call me Angel of the darknest knight




Fri vers av Katzy-67
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-30 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67