Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som jag ville sagt till någon jag älskar, Men rädsla och osäkerheten tog överhand.


Olycklig kärlek

Hjärtats slits itu
allting är nu förbi
dig jag aldrig får återse
förstår ej hur detta kunde ske
varför ska livet vara så hårt
att lyckan bara kommer för att sedan gå
detta kommer jag aldrig att förstå
korta stunder av allt det vackra
som sedan bara byts ut mot det nattsvarta
sorgen som sliter
iskan som i mitt innre river
alla frågor utan svar
Smärtan är olidlig
nu är dagen inne för att ta farväl
men gråten hindrar mig att säga vad jag känner
kan inte få mig att forma orden
orden att jag älskar dig
Att jag hoppas.längtar och önskar
att du en dag åter på min tröskel står
och vill ge mig chansen tiden tog ifrån mig
att visa allt det jag känner
tro hopp och kärlek
när jag blundar då är det dig jag ser
när jag sover är du i mina drömmar
när jag längtar är det dig jag längtar efter
Du är den som alltid är i mina tankar




Fri vers av Katzy-67
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67