Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek Vid havet

En regnbåge med färger så klara
önskar jag vid dess slut kunde vara
Det sägs att den har en skatt i var ände
ska vi mötas på halva vägen min själsfrände
lyckan som kan bli så stor om vi båda på den tror
Hand i hand från mitten mot en vacker solnedgång
Där vi vid stranden kan möta nattens alla vågor
och släcka varandras törst och åtråns lågor
Där på klippan som ingen ser ensamma med havet som enda vittne
natt blir till morgon och vi i varandras armar ligger
gryningstimman med dess oranga himmel då solen sakta stiger i horisonten
vågorna som sakta slår mot klipphällen och den ljumma stranden
springer nakna ut i havets salta vatten och följer vågornas böljor in mot strand
dagen nalkas och våra varma kroppar i sanden torkas av den ljumna vinden
innan vi klär på oss för att sakta börja vandringen hemåt igen hand i hand.




Fri vers av Katzy-67
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67