Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten kärleksförklaring

Vinden mot din kind
är en varsam smekning från min hand
Havets stormiga vatten
är min åtrå för dig
solnedgången varje kväll
är alla drömmar jag innom mig bär
Månens sken
är min önskan att ha dig här
Alla stjärnor
är min längtan till dig
Horisonten är min oändliga kärlek
som i min själ och i mitt hjärta bor
Solens varma strålar är för att jag älskar dig




Fri vers av Katzy-67
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-24 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67