Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syn på kärlek

Gryningsmorgon
dimman lättar
du ligger så stilla här bredvid
jag ligger tätt intill
och känner hur du andas
värmen sprider sig i mitt hjärta
lycklig för att du är min
och ingen annans
drömmar som besannas
luftslott som blir till verklighet
Rosenblad jag vill strö
på den väg vi tillsammans går
löften ges och löften fås
framtiden tillmötes vi hand i hand går
kärleken mellan oss är så stor
i bådas hjärta den bor
kärleksförklaringar i ord och handling
gör vardagen till glädje och skratt
i en salig blandning
Kärleken är helt otrolig
bara med dig är jag helt förtrolig
tillit,trohet och gemenskap
ja det är helt som det ska va
Likaså omtanke och värdighet
passion och lekfullhet
hjälps man åt då problemen hopar sig
och stöttar varandra dag för dag
visar ömhet och ger kraft och mod
att övervinna rädslor och förtvivlan
då har man vunnit livets största vinst
Den hållbara äkta sanna kärleken
Att älska och att älskas det är livets största gåva
det finaste och mest värdefulla man kan ge varandra.




Fri vers av Katzy-67
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-24 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67