Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hjärtat...


Bara en liten Dikt

Hjärtat kan
Hjärtat vill
hjärtat önskar
Hjärtat ber
Hjärtat ler
Hjärtat gråter
Hjärtat älskar dock åter

hjärtat söker
Hjärtat hittar
hjärtat förlorar
Hjärtat gömmer
Hjärtat glömmer
hjärtat slår igen
Hjärtat Lyckan finner




Fri vers av Katzy-67
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67