Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet var i ett jobbigt skede, formades denna dikten.


Nattsvart Tanke.

Svart natt
sårbar själ
Murar rivna
Ingen ser

döden så nära
adjö till min kära
vi får aldrig chansen
till att dansa sista dansen

När nattens timma dör ut
följer jag med den
in i mörkret
in i ljuset

finns det ingen som förstår
att döden är det som återstår
Nu när gryningstimman slår
jag till sista vilan sakta går

Jag älskar dagen
jag älskar natten
jag älskar er
jag älskar
jag
Sen inget mer..




Fri vers av Katzy-67
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 14:18



Bookmark and Share


  blaite
Heavy writing..Men ärligt och konsist..blaite
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67