Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är Fullkomlig Sårbarhet

Jag behöver inte tänka, vet att jag är hellre ensam ensam
än
ensam tillsammans




Fri vers av Seasons VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-30 16:51



Bookmark and Share


  Fredric
en bra text, om vardagens problem...
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP