Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i din ovisshet

jag vill skriva dig
i ord, en dikt
du som finner ord kluriga
och du som inte läsa kan

lämna meddelanden som spår i sanden
utropstecken
och förklaringar
som vattnet snabbt sköljer bort

jag vill ge dig varma blickar
och kommentarer
som du inte hör
när du vänder ryggen till

jag vill smeka dina anletsdrag
som solens strålar
medan du sover

när du blundar
vill jag se dig djupt i ögonen
dyka ner...
jag som inte simma kan




Fri vers av LaAj
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaAj
LaAj