Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan och efter!

Innan och efter

Saker som tumlar runt
och inte får komma ut

Ord som viskas
knappt hörbart

Slitningar på stjälen
speglingar från förr

Doften av upprepningar
vittnar om tidens stillhet

Tankar som far
Tänk att få uppleva


Innan och efter....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-02 07:39



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet som får mig att stilla fundera
2009-05-02

  anits VIP
Så vacker läsning du förmedlar
2009-05-02

  Junitvillingen
Skön text att läsa så här på lördagmorgon. Vackert " poetat ":-)
2009-05-02

  Sturesdotter
Förtroenden - stor rikedom som du förmedlar bra!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin