Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biokemisk balans

Biokemisk balans

Allt som i en trance
Sommar vinter i slingrande dans
Kanske viljan förser mig med visshet?

Slitna ideal
Chanser och löften mentalt
Presentation och prestation i en enhetlig massa

Tiden i ett formbart nu
allt i en biokemisk balans




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-03 07:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den sköra balansen som är så skön när den inträffar.
2009-05-03

    Lindizz
Om att finna/ha balansen i tillvaron, riktigt bra skrivet.
2009-05-03

  Sturesdotter
Balansen i tillvaron, den vi söker; kan ha din text i bakhuvudet som hjälp!
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin