Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

......den där skulden




Ovälkomna plantor

 

som ovälkomna plantor ju enbart

är växter som hamnat på fel ställe

känner man sig ju ibland




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-10 02:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Likt "ett rotskott ur förtorkad jord" blomstrar Du och bär frukt trots allt till stor glädje för oss alla.
2010-05-15

  Gunilla VIP
*L*
Känns igen.
2010-05-13

  walborg
Ja just så - enligt Linné fanns det inga sådana alls.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP