Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform


Skyr elden

 

 

bränt barn skyr elden

fast ibland glömmer man det

och rusar rakt in




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 10:41



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så sant !
Snyggt !
2009-05-03

  Sturesdotter
Ja, stora och små barn, alla gör vi samma misstag!
2009-05-03

  Per Rydberg
Jo och så måste vi nog låta oss få vara. Fint fångat!
2009-05-03

  Suzy med punkterna
Allt för ofta.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP