Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Gå inte så fort

 

din ankomst lilla humleblomst

berör mig alltid nära

som en av mina kära

 

lite blygt

du böjer huvudet ner

som om du står och ler

 

kan inte se mig mätt

och nu när du är här

blev jag plötsligt kär

 

det vore syndigt att passera

utan att ha njutit mera

jag studerar några flera

 

växtkraften spränger murar

det ser vi varje år

men glömmer där så raskt vi går

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 10:54



Bookmark and Share


  Hans Christian
Herrejösses, vilken dikt och bild. Snygga rim :o)
2009-05-30

  jardan
Å så fint du diktar.
2009-05-03

    ej medlem längre
Vacker text.
2009-05-03

  Sturesdotter
Barn ser mycket mera, de stannar upp - dina rader inser att jag glömmer bort barnet i mig, tack för påminnelsen!
2009-05-03

  Piann VIP
Att stanna upp och se vad naturen har att erbjuda.
Vacker dikt.
2009-05-03

  Stefan Höglund
Viktigt att stanna upp ibland. Vikten av tystnad eftertanke.
2009-05-03

  Suzy med punkterna
Vikten av att stanna upp ibland.
Fin text och bilden är bedårande
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP