Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du urkommen från

 

 

svävande och tyngdlös
fjärilen
med uppfyllda lungor
av dina andetag
och en ovis värld
med en karta som bleknar
till närmaste byn

 

runt om syns inte grönskan
sanden talar sitt
och sista källan avdunstas
av en okänd brinnande sol
mitt på natten

 

är det något med det här årstiden
som gör att jorden
vill vrida sig ur sin bana

 eller är det bara du
som avtar
din tyngd
från mitt hjärta
och vill kyssa mig

fri




 Kartan till frihet är en saga
där du urkommen från
en saga där jag dör av en kyss
varje natt
vaknar till liv
på gryningen
av dina andetag

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-03 12:06



Bookmark and Share


    Melona
vackert som en dröm
en vis saga
av förunderlig enkelhet
och sanning,
tycker om viskningen
där som är gråtonad
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP