Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens strategi

Vill han den fan
Att du inte ens
Ska ana

Han den djäveln
Lurar genom ytliga nöjen
För stunden
Hans strategi


Är framförallt min vän
Att du inte ska tro att han finns.

Han den fule
Vill dra ner
Dej
I dyn
Och förstöra din själ.

Sådan är hans
Natur.




Övriga genrer av Danne
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill