Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...........poeters sällskap..............


Här stannar jag gärna vid
lägger en del utav min tid

att få ta del utav
så många ord och tankar
får mig att drömma mig bort
bland poeters slott

här finns kärlek
här finns mod
här finns sorg
här finns liv

så klart det är här
jag gärna spenderar
en del av min tid




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-03 18:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vet Du vad, det blir lite av ett beroende, de dagar undertecknad INTE har hunnit , har jag känt en kraftig frustration !
2009-05-03

  Sturesdotter
Främst är här mycket kärlek; kanske inte alltid lätt att finna, men äve n i de mörkaste rader finns där spår.
2009-05-03

  jardan
visst är det så !
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin