Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man finner och man förlorar. hur man än vänder på det så är det så att tiden finns med i både glädje och sorg.


Tid av

kort tid av grannskap
kort tid av vänskap
kort tid av lycka
kort tid av drömmar
kort tid av glädje
kort tid av värme
kort tid av gnista
kort tid av dina ögonkast
kort tid av beröring
kort tid som inte räckte till
Att säga att jag Älskar dig

Nu återstår bara....

Lång tid av olycklig kärlek
Lång tid av ouppnådda drömmar
Lång tid av nattsvart sorg
Lång tid av kallaste kyla
Lång tid av osläckbar gnista
Lång tid av tårfyllda ögon
Lång tid av enorm ensamhet
Lång tid av förtärande saknad
Lång tid av olidlig längtan
Lång tid av övermäktig förtvivlan
Lång tid av att försöka acceptera att jag förlorat dig




Fri vers av Katzy-67
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katzy-67
Katzy-67