Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du ser mig ...

 

 

 

 

Bland alla dikter
om jag skulle vilja läsa en
skulle jag läsa min
Men jag hittar inte mig
i mina dikter

 

 

Bland alla jag
vill jag
vara mig
just när jag ser dig

 

så, om du ser mig
bland dina dikter
..........låt honom
.......................vara

.............................jag 

 

 





Fri vers av Marduk VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-04 00:23



Bookmark and Share


    Melona
ja,

just så kan det ibland kännas
när man läser poesi
och det är fint det!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP