Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bara handlöst falla ned i.....


Att förlora fotfästet ibland
innebär inte alltid att loppet är kört

bara att man har varit farligt nära
sina egna känslor




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin