Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagaget

 

det finns mycket

i bagaget men

det som är tyngst

ligger överst

 

l ä n g t a n

l  ä  n g  t  a  n

l   ä   n   g   t   a   n

l    ä    n    g    t    a    n

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 10:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Längtansfull längtande, men längtan kan lätta, och hoppet släppas ut, om man hittar nyckeln till bagaget .....
2009-05-05

  Sway
Spännande, annorlunda, bra upplägg!
2009-05-04

  Sturesdotter
Rekommendation; ompackning, jag hjälper dig!
2009-05-04

  Sturesdotter
Rekommendation; ompackning, jag hjälper dig!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP