Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Led mig tillbaka


Linda dig om min kropp
som mjuka rep i natten
och tvinga mig kärleksfullt
under ytan på svarta vatten
Led mig tillbaka i skymningen
till bänken den där vackra kvällen
där vi i stillhet och kärlek satt
när du höll mig i famnen som en
nyfunnen och älskad skatt

Bind mina längtande händer
med beslutsamhet och varsamhet
och provocera kärleksfullt min kropp
till eftergiven hänfördhet
Led mig tillbaka i mina minnen
över det blåa havet där vi färdades
där du blundade i solen och
förtrollade mina vidöppna sinnen

Lägra min kropp med din styrka
som tar andan ur mig
och tillåt mig att andlöst dyrka
allt det du bär inom dig
Led mig in i ditt hjärtas låsta rum
kyss mig med nytänd eld genom din mun
Led mig tillbaka genom tiden
där ingenting gör ont
där kärlekens vindar drar genom
våra hår som fingrar av siden




Fri vers av SeXara
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-04 10:58



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Fantastiskt vackert!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara