Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blomma...

en blomma
ett liv
ett slut


du kom
du sa hej
och du frågade hur jag måde

du kom in
in i mitt hjärta
in i mitt inre

jag blev rädd
tryckte undan dig
undan allt

du lämnade mig
tills jag släppte in dig igen

du hjälpte mig
tröstade mig

jag älskade dig

du mådde dåligt
jag försökte
men jag orkade inte
orkade inte hålla både dig och mig,
dig och mig uppe

du ställde dig upp igen
och vi hade det bra

men sen föll vi
båda två
vi föll

du först
sen jag

du tog dig upp
men jag stannade kvar

tillslut orkade jag inte mera
försökte hålla dig kvar men orkade inte
jag orkade inte hålla
och tryckte dig i från mig
släppte dig

sårad gick du
du gick
utan ett ord.


det har gått ett tag
du har inte kommit tillbaka

nu vet jag inte
jag vet inte
om du fortfarande
andas
om du fortfarande
har ett liv


jag tryckte dig i från mig
men nu ångrar jag mig

snälla kom tillbaka



en blomma
ett liv
ett slut

det är det ända vi haft
och det önda jag vill ha

jag vill ha dig
vill ha dig här
här hos mig.

en blomma
ett liv
och ännu ett slut.




Övriga genrer av ingen
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-04 21:18



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
så jävla väl skrivet detta! lite kritik bara; skulle gärna se att raden "om du fortfarande
har ett liv" stryks... snyggare bara med 'om du fortfarande andas'. men bara min åsikt.

annars helt fullkomlig text detta!
bravo!
/S
2009-05-10

  stella
Du beskriver ambivalensen så säkert. Man har faktiskt ångerrätt!
2009-05-04

  Miss Mod
"jag orkade inte hålla " Verkligen en bra beskrivande text om den stora svårigheten att just "hålla" varandra, fast man älskar.
2009-05-04

  Bagan
mådde
släppte
ställde
2009-05-04

  Bagan
fin känsla i den!
men du, dubbelkolla stavningen lite :)
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen