Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du nåt att säga?

du lyssnar till mig
läser mina tankar
som jag bäst ja kan försöker att dölja
med surrande punkter och aldeles för långa pauser mellan andetagen
har du nåt att säga fråga han...
innan sömnen tar över
och jag undrar om ja ska hålla käft...fortsätta andas tungt med hjärtat bultandes ojämna slag..

sömnen är kommen för mannen mittemot...
på andra sidan linjen..
andra sidan sateliten,
staden.

och saker förblir tankar, osagda bilder som dyker upp på baksidan av ögonlocken när sömnen väl tar över




Fri vers av LaAj
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaAj
LaAj