Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkiv


Mirage

 

 

 

 

 

 

Natten är inte sömnig
och jag inte har räknat
alla hennes tårar
som vattnar min tid
att växa



Jag tror
speglar vill bli frälsta
med en ny saga



Jorden vrider sig
Jag tror hon vaknar
och jag har ont
ont om tid

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-06 11:37



Bookmark and Share


    Melona
vackert.
vacker
och ömt!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP