Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om det förflutna. Baserad på egna tankar och upplevelser. © Emma Silfver


Är du lycklig nu?

Är du beredd? Nu klickar jag på rewind.



Nu spolar vi tillbaka, förbi alla problem, alla bekymmer.
- men också alla lösningar och idéer.

Alla gånger ni sårat varandra, alla hårda ord
- men också den ånger när ni insett hur mycket ni behöver varandra.

Vi spolar tillbaka - förbi alla gånger du mått dåligt
- men också alla vänner som då varit vid din sida.

Alla misstag, alla fel
- men också den glädje du känt, allt du lärt dig, den beröm du fått när du ställt allt till rätta.

All ångest över att saker ska gå dåligt
- men också lättnaden när det gått bra.

Alla mörka tankar, stunder då du inte orkat mer
- men också ljuset och sakerna som fått dig att kämpa vidare.



Stopp.

Är du lycklig nu?




Fri vers av dagbokspoesi
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 12:30



Bookmark and Share


  angel on earth
åhhhh, vilken fin dikt! önskade jag kunde skriva så fint
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi