Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malek4

Det var på sjukhusbritsen
det började

Ja egentligen tidigare
när jag satt på apoteket

Narkotika
utskriven
av rena vita rockar

Ännu ett trick av iblis
förvandlingskonstens
mästare




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 18:54



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...kliniskt snyggt skrämmande skrivet!!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP