Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....pulverregn.....viskar du om....




viskningar

 

stilla vita

blommor

växer starka i

 

                             pulverregn

 

vajar

i vindens svalka

viskar

vänt pockande

 

                                     namnet

det

som jag så omsorsfullt

har bergavt

vid spänstiga saftiga

rötter

 

men

livskraftigt

friskt och odödligt

stiger det upp

                    

                           igen

                                 igen

                                     igen




Fri vers av Aisha VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-06 22:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart - stilla vita odödliga blommor - ständigt återkommande ..... ständigt .....
2009-05-23

  issac.a.m
helt Underbart..
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP