Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nutid dåtid

Gårdagens framtid är nutid
Jag snubblar allt fortare fram mot nåt annat
Ingenting varar för evigt
Men mitt sinne känns fullständigt obemannat




Övriga genrer av Henke/Zipper
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henke/Zipper