Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansgolv i trans

Blickar och leenden
dansgolv i trans
fantastiska beteenden
kroppslig romans

När jag svävar omkring
i en storm av välbefinnande
ökar min puls
och mitt mentala övervinnande

Jag ser höfterna gunga
blir berusad av lycka
när timmarna är unga
och jag möter hennes tunga




Fri vers av Henke/Zipper
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-09-18 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henke/Zipper