Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhet

Ett frö som gror i jorden
Ska snart blomma ut med galans
och förvandlas till nåt alldeles annat
Än vad det från början fanns

Lilla frö där nere i jorden
Du vet ej vad som väntar dig
En vacker yta dig väntas
värdet är en skönhetens lakej

Att få blomma ut och bli en skönhet
Som alla kan titta på
Är det vad alla vill?
Det spelar ingen roll ändå

För är inte blommorna sköna
Så attraherar de inga bin
Så har det alltid varit
Och kommer så att förbli




Fri vers av Henke/Zipper
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-29 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henke/Zipper