Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

Nå väl
Ännu ett vägskäl
Att finna sitt förnuft
i en välarbetad luft

Mycket har hänt
minns endast små fragment
tiden passerar
nya dagar attraherar




Fri vers av Henke/Zipper
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-28 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henke/Zipper