Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under neonljusen

Se, vad livet har att erbjuda
Under neonljusen, i din verklighet

Skinande rent bär vi alla på damm

Helheten är starkare än du tror
full av trygghet
under våra lager av damm

Själen har smugit här i tusentals år




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-06 08:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
I din verklighet...........mycket väl poetat
2009-05-06

    Lindizz
Mycket bra skrivet, applåd!
2009-05-06

  Junitvillingen
Så vackra ord - så skön poesi!! Och den sista raden är bara sååå ljuvlig...tack för fin morgonläsning:-)
2009-05-06

  Sturesdotter
Slutraden är så bra....
och jag ska damma av mig lite o tänka på dina ord!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin